Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Pulled Lam

Plukket lam

Kjøtt
Ch Con C

Chili con lite carne

Kjøtt
Hummus_2

Hummus

Vegetar Tilbehør
Tomatpesto

Tomatpesto

Tilbehør
Sennep

Hjemmelaget sennep

Tilbehør
Nottesmor Nr14 Web

Nøttepålegg

Tilbehør
Kryddereplekake

Eple- og krydderkake

Bake
Speltrisotto med urtepesto

Speltotto og urtepesto

Vegetar
Plommesuppe 1

Rips- og plommesuppe

Dessert og søtt
Sjokolademoussekake

Sjokomoussekake

Dessert og søtt
Pannekaker2

Pannekaker

Bake Dessert og søtt
Myk Eplekake

Saftig eplekake

Bake Dessert og søtt
posjerte pærer

Posjerte pærer

Dessert og søtt
peanøttkubber

Peanøttkubber

Dessert og søtt
Pasta Nattens Dronning

Pasta Puttanesca

Pasta
Skinke Makaroni Form

Skinke og makaroni

Pasta
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside