Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Ertepalegg Med Feta

Ertepålegg med feta og urter

Tilbehør
Pannebrod Med Varme Baer Og Rabarbrasukker

Pannebrød med varme bær og rabarbrasukker

Turmat Dessert og søtt
Suppe Med Sommegronnsaker Urtekraft Og Pannebrod

Suppe med sommergrønnsaker, urtekraft og pannebrød

Vegetar Turmat
Kjebab Med Harissa

Kjebab med harissa

Kjøtt
Bbq Makrell I Avispapir

BBQ makrell i avispapir

Fisk og skalldyr
Gronn Shaksjuka Og Piknikkbrod

Grønn shakshuka og piknikkbrød

Vegetar
Stekte Sommergronnsaker Med Korn Og Urtesaus

Stekte sommergrønnsaker med korn og urtesaus

Vegetar Turmat
Reddiksalat Med Dill

Reddiksalat med dill

Vegetar Grønt
Pannestekt Flyndre Med Brokkolisalat2

Pannestekt flyndre med brokkolisalat

Fisk og skalldyr
Hylleblomst Unsplash Corina Rainer

Hylleblomstdrikk

Drikke
Mjod Unsplash

Spontangjæret mjød

Drikke
Ramslokpesto Ren Mat Lotte Shephard

Ramsløkpesto

Grønt Tilbehør
Bananbrod Ny

Bananbrød

Bake Dessert og søtt
Ren Mat Enkel Vichyssoise Purreloksuppe

Enkel vichyssoise

Vegetar Supper
Ren Mat Pho Biff Egg

Pho med biff og speilegg

Kjøtt Supper
Ren Mat Kombucha Sorbet

Kombucha-sorbé med bær

Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56