Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Hjemmelaget Is

Hjemmelaget is

Dessert og søtt
Voksen Paerekake 25

Voksen pærekake

Bake Dessert og søtt
kake med hele pærer

Kake med hele pærer

Bake Dessert og søtt
Plommeterte

Plommeterter

Dessert og søtt
Bakte Epler

Varme epler

Dessert og søtt
Arme Riddere

Arme riddere

Dessert og søtt
Rabarbrasorbet

Rabarbrasorbet

Dessert og søtt
Rabarbrafromasj

Rabarbrafromasj

Dessert og søtt
Jordbaersorbet Nr20

Jordbærsorbet

Dessert og søtt
Rabarbrais

Rabarbrais

Dessert og søtt
Rabarbrakake

Rabarbrakake

Dessert og søtt
Nypesuppe Unsplash Mihai Moisa

Nypesuppe

Supper Dessert og søtt
Lakrisfudge

Lakrisfudge

Dessert og søtt
Jordbærterte

Jordbærterter

Bake Dessert og søtt
Sitronkake

Mandel- og sitronkake

Bake Dessert og søtt
Full Kake

Full fruktkake

Bake Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside