Kokoskuler
ca. 12 -16 kuler

Kokossnadder med litt ekstra agavesirup. Bruk sukrinmelis hvis du liker det, (vi synes det gir en litt "kald" smak), eller vanlig melis.
Sjokoladetrekk
50 g kakaomasse
25 g kakaosmør
½ ts vaniljepulver
1 ss vanlig melis eller sukrinmelis
2 ss agavesirup
- Smelt kakaomasse og kakaosmør i en glassbolle, langsomt, over vannbad.
- Rør inn melis, agavesirup og vaniljepulver. Bruk en slikkepott.
Kokoskjerne
3 ss kokosfett
8 ss revet kokos
3 ss agavesirup
1 ss vanlig melis eller sukrinmelis
½ ts vaniljepulver
- Ha alt i en bolle og rør godt. Det er viktig at kokosen er så fersk og ”saftig” som mulig, ellers kan de bli litt tørre. Sett kaldt.
- Når massen har stivnet litt kan du forme små kuler som du setter i fryseren.
- Når kulene er helt frosne dypper du dem i sjokoladen og legger dem tilbake på brettet og setter dem i fryseren igjen. Gjenta prosessen et par ganger for å få et tykt lag med sjokolade.
- Ta dem ut av fryseren når de har stivnet og oppbevar dem kjølig.
- Du kan bruke samme fremgangsmetode og i stedet fylle kulene med marsipan.