Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
  • Hudpleie
Brownie Oslo Raw

Rå brownie

Bake Dessert og søtt
Svart Hvit Sjokoladekake Ren Mat

Svart-hvit sjokoladekake

Bake Dessert og søtt
Raw Kake Multer

Rawkake med multer

Bake Dessert og søtt
Noettekake

Enkel og saftig nøttekake

Bake Dessert og søtt
Mormors Sandkaker

Mormors sandkaker

Bake Dessert og søtt
Gresskarkake med mandelkrem

Krydret gresskarkake med mandelkrem

Bake Dessert og søtt
bjørnebærgalette

Bjørnebærgalette

Dessert og søtt
Ripskake

Ostekake med rips

Bake Dessert og søtt
Bløtekake 2

Jordbærbløtekake

Bake Dessert og søtt
Karamellpudding

Karamellpudding

Dessert og søtt
Ra Pepperkaker

Rå pepperkaker

Bake Dessert og søtt
Mandelflak til des

Mandelflak

Bake Dessert og søtt
Appelsinsjokolade

Appelsinskall med sjokolade

Dessert og søtt
Kokoskuler

Kokoskuler

Dessert og søtt
Sjokoladetrøfler

Sjokoladetrøfler

Dessert og søtt
Paere Belle Helen 25

Pære Belle Hélèn

Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Samberging

Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr58 forside