Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Mormors Sandkaker

Mormors sandkaker

Bake Dessert og søtt
Gresskarkake med mandelkrem

Krydret gresskarkake med mandelkrem

Bake Dessert og søtt
bjørnebærgalette

Bjørnebærgalette

Dessert og søtt
Ripskake

Ostekake med rips

Bake Dessert og søtt
Bløtekake 2

Jordbærbløtekake

Bake Dessert og søtt
Karamellpudding

Karamellpudding

Dessert og søtt
Ra Pepperkaker

Rå pepperkaker

Bake Dessert og søtt
Mandelflak til des

Mandelflak

Bake Dessert og søtt
Appelsinsjokolade

Appelsinskall med sjokolade

Dessert og søtt
Kokoskuler

Kokoskuler

Dessert og søtt
Sjokoladetrøfler

Sjokoladetrøfler

Dessert og søtt
Paere Belle Helen 25

Pære Belle Hélèn

Dessert og søtt
Hjemmelaget Is

Hjemmelaget is

Dessert og søtt
Voksen Paerekake 25

Voksen pærekake

Bake Dessert og søtt
kake med hele pærer

Kake med hele pærer

Bake Dessert og søtt
Plommeterte

Plommeterter

Dessert og søtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56