Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Bakt Sellerirot2

Bakt sellerirot med grønnkålpesto

Vegetar
Noettestek Cashew

Cashewnøttstek med hjemmelaget bernaise

Vegetar
Raw Kake Multer

Rawkake med multer

Bake Dessert og søtt
Noettekake

Enkel og saftig nøttekake

Bake Dessert og søtt
Toddy Paa Nottemelk

Varmende toddy

Turmat Drikke
Noettemelk

Nøttemelk

Melk og ost Drikke
Pizza Pinnekjoett

Hvit pizza med pinnekjøtt

Kjøtt
Mormors Sandkaker

Mormors sandkaker

Bake Dessert og søtt
Krydet Rødkål

Krydret rødkål

Tilbehør
Rodkaal Julemat

Fyldig rødkål

Tilbehør
Pate Av Gris

Paté

Kjøtt
Syltet ribbe

Syltet ribbe

Kjøtt
Snokrabbe Asiatisk

Snøkrabbe på asiatisk vis

Fisk og skalldyr
Orret Ertepure Bonnepasta

Ørret, ertepuré og bønnepasta

Fisk og skalldyr
Hostgryte Vegetar Blomkaal

Høstgryte med blomkål

Vegetar
Lammegryte Sotpotet

Lammegryte med søtpotet

Kjøtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56