Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Sjøkraft

Kraft fra havet

Fisk og skalldyr Supper
Sildetartar

Sildetartar

Fisk og skalldyr
Tomatsild

Tomatsild

Fisk og skalldyr
fritert brisling

Fritert brisling

Fisk og skalldyr
Fish and chips

Fish and chips

Fisk og skalldyr
Fiskekaker

Hjemmelagde fiskekaker

Fisk og skalldyr
Havrekjeks

Havrekjeks

Turmat Bake
Korn Lysblå

Grøt til de minste

Vegetar
Bønnepostei

Bønne og linsepostei

Vegetar
Grønn Ertesuppe

Grønn ertesuppe

Vegetar Supper
Sild med Tindeved

Sild med tindved

Fisk og skalldyr
Sei Og Rodbeter

Sei med nøttesmør

Fisk og skalldyr
Pickles

Sylteagurk

Grønt Høste og sylte
Maissuppe

Maissuppe

Vegetar Supper
Bønnesuppe Hvit

Hvit bønnesuppe

Vegetar Supper
Tungetaco

Tungetaco

Kjøtt
Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56