Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Reportasjer
  • Intervjuer
  • Råvarer
  • Helse
  • Dyrk selv
  • Meninger
  • Bokomtaler
  • Drikkeomtaler
Renmat eple
Meninger

Ren Mats historie

I 2023 er det 20 år siden Ren Mat ble gitt ut som en selvstendig publikasjon for første gang. Vi markerer altså jubileum, og da er det hyggelig med et lite historisk tilbakeblikk.

Ville veier
Bokomtaler

Ville veier

Ekte gronn mat
Bokomtaler

Ekte grønn mat

Kathrine Kinn En Bondefortelling
Bokomtaler

En bondefortelling

Smabruksdrommen
Bokomtaler

Småbruks­drømmen

Kokeboka Hva skal vi spise
Bokomtaler

Kokeboka, hva skal vi spise?

Syrah Maison stephan bakgrunn fjernet
Drikkeomtaler

Maison Stephan Syrah 2022

Zeropuro Primitivo Linfae 03 v1 bakgrunn fjernet
Drikkeomtaler

Orsogna Puro Zero Linfae Primitivo 2020

Les Hauts de Janeil Rouge IGP Oc Francois Lurton Syrah Grenache Languedoc Roussillon bakgrunn fjernet
Drikkeomtaler

Les Hauts de Janeil Syrah & Grenache 2022

Kjersti Skar Staarvik foto Anette Schive
Meninger

Grønt - og glitrende!

Hva vil det si å leve et grønt liv i Norge i dag? Og ser vi som forsøker å ta grønne hverdagsvalg på det som et offer? Dette utforsker vi i vinternummeret - vår jubileumsutgave som markerer Ren Mat 20 år!

Ebner Ebenauer Poysdorf Gruner Veltliner bakgrunn fjernet
Drikkeomtaler

Ebner-Ebenauer Poysdorf Grüner Veltliner

7650206 1 bakgrunn fjernet
Drikkeomtaler

Karl May Handmade Riesling 2022

Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56