Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Melk og ost
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Hønsesuppe

Klar hønsesuppe

Supper
grønnkål

Grønnkålsuppe

Vegetar Supper Turmat
Løksuppe

Løksuppe

Vegetar Supper
Gresskarsuppe

Gresskarsuppe

Vegetar Supper
Ertesuppe

Gammeldags ertesuppe

Kjøtt Supper
Agurksuppe

Kald agurksuppe

Fisk og skalldyr Supper
Gulrotsuppe M Byggryn

Gulrotsuppe med gryn

Supper
Sjøkraft

Kraft fra havet

Fisk og skalldyr Supper
Grønn Ertesuppe

Grønn ertesuppe

Vegetar Supper
Maissuppe

Maissuppe

Vegetar Supper
Bønnesuppe Hvit

Hvit bønnesuppe

Vegetar Supper
Fiskesuppe

Fiskesuppe

Fisk og skalldyr Supper
Perlebyggsuppe

Perlesuppe

Vegetar Supper Turmat
Tilbake
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56