Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Reportasjer
  • Intervjuer
  • Råvarer
  • Helse
  • Dyrk selv
  • Meninger
  • Bokomtaler
  • Drikkeomtaler
Hva vi spiser nar vi spiser kjott
Bokomtaler

Hva vi spiser når vi spiser kjøtt

Fruktkarameller og blabaerskum
Bokomtaler

Fruktkarameller og blåbærskum

Vilt godt sopp
Bokomtaler

Vilt godt sopp

Kva skjer i bygde Norge
Bokomtaler

Kva skjer i bygde-Norge?

Vilt godt
Bokomtaler

Vilt godt

Gladere mage gladere deg
Bokomtaler

Gladere mage, gladere deg

9788230354636
Bokomtaler

Hagelivet

Gronn gourmet
Bokomtaler

Grønn gourmet - fristelser gjennom fire årstider

En skikkelig digg kokebok 3
Bokomtaler

En skikkelig digg kokebok 3

Surdeigsbakst
Bokomtaler

Surdeigsbakst fra ille Brød

Okobok Cover
Bokomtaler

Økologisk landbruk i Norge

Sultne gutter forside
Bokomtaler

Ole lærer å lage mat

Tilbake
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Økologisk Norge
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Grønlandsleiret 31, 0190 Oslo
Tel. Økologisk Norge: +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik
kjersti@renmat.no

Ren Mat er medlem av Fagpressen og arbeider etter Redaktørplakaten og Vær varsom-plakatens regler for god presseskikk.

Vil du bli medlem i Økologisk Norge? Som medlem får du Ren Mat i postkassen hver sesong. Bli medlem her

Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Biohacking for folket

I denne utgaven av Ren Mat undersøker vi begrepet Biohacking. Hvordan kan metodene hjelpe oss på veien mot et bedre, sunnere og kanskje også et lengre liv? Kanskje er det noe å plukke opp her? For sannheten er at antall syke i dette landet ser ut til å øke i samme takt som vi også får det bedre. Hvordan knekke dette paradokset?

Kjøp Ren Mat

Forside nr56