Bønnepasta
4 pers
Glutenfri og næringsrik pasta basert på bønner kan du jazze opp med nesten hva det skal være. Ost, en god olivenolje, skalldyr, rester av kylling, viltkjøtt, vanlig kjøtt eller grønnsaker. Dessuten persille, chili og hvitløk for å gi retten et lite kick. En god og næringsrik middag på 15 minutter!
1 pose bønnespagetti
biter av kjøtt
traktkantareller
bladpersille
chili
hvitløk
olivenolje
smør
salt og grov pepper
- Kok opp rikelig med vann, ha i pastaen når vannet koker skikkelig. Kok pastaen i 6 minutter. Ikke kok den for lenge, den blir fort litt for bløt.
- Varm opp en jernpanne med litt grovkornet pepper, ha i oljen når pannen er god og varm og fres kjøttstykkene ca. 1 minutt. Legg dem på en tallerken, ta smør i pannen og stek soppen. Legg kjøttet tilbake, ha i finhakket chili, hvitløk og persille og stek noen sekunder. Trekk pannen til side.
- Hell vannet av pastaen og surr inn litt god olivenolje og strø over litt fingersalt.
- Legg opp på varme tallerkener og ha litt olivenolje over ved servering.