RM MALER BRUK DENNE Untitled Page 24
Reportasjer

Vil du jobbe i Ren Mat?

Ren Mat leter nå etter en journalist/redaksjonsmedarbeider i 30 prosent stilling ut 2023 med mulighet for forlengelse/utvidelse.

Ren Mat er et økologisk mat- og livsstilsmagasin som utgis av den ideelle organisasjonen Økologisk Norge (ØN). Vi har troen på at kunnskap og inspirasjon om hvordan maten produseres kan bidra til fornuftige og velsmakende matvalg. Ikke minst det å bli kjent med folka, dyra og landskapet bak maten. Gjennom å formidle nyheter, oppskrifter, forskning og reportasjer på en grundig og inspirerende måte, håper vi at produsenter motiveres til å dyrke og at forbrukere blir inspirert til å etterspørre økologisk og bærekraftig mat. Ren Mat kommer ut på papir hver sesong, fire ganger i året. Vi har også en nettutgave: Renmat.no, en podkast og sosiale mediekanaler. Ren Mat er medlemsblad for Økologisk Norge, men har også abonnenter og løssalg.

Ren Mat leter nå etter en journalist/redaksjonsmedarbeider i 30 prosent stilling ut 2023 med mulighet for forlengelse/utvidelse.

Stillingen kan fint kombineres med deltidsstudier eller frilansvirksomhet. Økologisk Norge er en delvis prosjektfinansiert organisasjon, og ved tildeling av eventuelle prosjektmidler vil det kunne være mulighet for utvidelse av stillingen.

Hos oss vil du jobbe med å produsere egne saker fra idé til publisering. Vi ser etter deg som er initiativrik og selvgående, som kjenner fagfeltet, har nettverk og gjennomføringsevne, til en liten, men kreativ og ambisiøs redaksjon. Du vil også få jobbe med å skape godt og relevant innhold i våre sosiale kanaler, nettsiden renmat.no og med øvrige redaksjonelle oppgaver.

Vi ser etter deg som;

 • Har journalistisk erfaring og gjerne -utdanning.
 • Har meget god skriftlig og muntlig framstillingsevne.
 • Har interesse for og gjerne kunnskap om mat, landbruk, ernæring, helse og miljø, og nettverk innenfor et eller flere av disse områdene.
 • Jobber godt på tvers av plattformer, har god kjennskap til innholdsproduksjon i sosiale kanaler og digitale publiseringsløsninger. Vi jobber med verktøyene Craft, Marq og Later.
 • Har teft for å finne gode saker, og god målgruppeforståelse.
 • Er utviklingsorientert og liker å lese bøker, høre på podkaster, følge med i nyhetsbildet og holde deg oppdatert.
 • Er selvgående og tar initiativ, men også har evne til å samarbeide godt i team i til tider høyt tempo.
 • Gjerne har erfaring med grafiske verktøy som InDesign, Photosop, Illustrator og PremierePro.

Vi tilbyr:

 • Meningsfylte og engasjerende arbeidsoppgaver
 • Kunnskapsrike og dedikerte kolleger
 • Sentrale lokaler på Grønland i Oslo og fleksibel arbeidstid.
 • Lønn etter internt regulativ. Innplassering skjer på bakgrunn av søkers utdannelse og arbeidserfaring.

Det vil være noe fleksibilitet til for å utforme stillingen i samarbeid med ansvarlig redaktør.

Ren Mat utgis av den ideelle organisasjonen Økologisk Norge. Vi ønsker å speile mangfoldet i befolkningen, og oppfordrer alle som er kvalifiserte til stillingen å søke, uansett kjønn, legning, etnisitet, funksjonsevne eller alder.

Ved spørsmål kontakt med:

Ansvarlig redaktør Kjersti Skar Staarvik kjersti[at]renmat.no tlf. +47 92 84 82 22 eller administrativ leder Anna Matthews anna[at]okologisknorge.no tlf. +47 46 05 93 89

Send søknad og CV til kjersti[at]renmat.no. Merk emnefelt med «Søknad journalist».

Tiltredelse: Snarest
Søknadsfrist: Snarest og senest 14. mai

Flere artikler