Thomas Horne er både selvlært balkongbonde og selvlært sidermaker. Ikke nok med det, han har skrevet bøker om det også, hele 12 stykker. Kanskje kjenner du til boka "Kunsten å ikke kaste mat", "Den store klimaguiden", eller boken "Om sider".
- Norske epler er gode produkter med kjempefin syre, måten epler vokser på i Norge, sakte med kjøligere klima gjør at vi har gode epler. Det er også en økende interesse for lokalprodusert mat og drikke, som blir en motvekt til dagligvarekjedene og monopol-industrien, sier Thomas, og gir oss en innføring i hvordan vi kan legge sider selv.
I denne episoden får vi også hans beste tips mot matsvinn og hvordan man kan gjøre sommerferien klimavennlig.
Vi får også vite;
- Hva Thomas mener med «å dyrke kultur»
- Tommelfingerregler på om mat er trygg å spise.
- Hva du bør bruke fem minutter på hver søndag.
- Hva Thomas’ neste bok handler om.
Lytt til episoden her: