Villbrygg
Cornelia Øiestad og Vanessa Krogh startet Villbrygg i 2018, som en respons på et marked uten sunne og smakfulle alkoholfrie drikker. Hør historien om bryggeriet som driver litt annerledes i denne episoden.
Intervjuer

Podkast: Gode valg er mer enn god smak

Det er lettere å ta de gode valgene om alternativene smaker bedre, mener Villbrygg. Hør historien om bryggeriet som driver litt annerledes i denne episoden.

Cornelia Øiestad og Vanessa Krogh startet Villbrygg i 2018, som en respons på et marked uten sunne og smakfulle alkoholfrie drikker. Det er lettere å ta de gode valgene om alternativene smaker bedre, mener de.

Nå produserer Villbrygg drikke av ville vekster, urter og bær på sjette året – alt med en forankring i norsk natur. For Villbrygg betyr gode valg mer enn god smak. Valgene må være gode også for miljøet og menneskene. De bruker lokale økologiske eller ville råvarer så mye som mulig, planlegger avlinger med bøndene, organiserer sankegrupper, samarbeider med urbane hager og etablerer lokale matnettverk. Villbrygg driver rett og slett litt annerledes, og ganske fremtidsrettet mener vi – og det snakker vi om i denne episoden.

Lytt til podkasten her:

Flere artikler