Gi bort Ren Mat i gave

Vil du gi bort grønn inspirasjon i gave? Ren Mat er Norges største magasin om økologisk mat og folka bak maten. Magasinet kommer ut hver sesong, fire ganger i året, og gis ut av Økologisk Norge.

Pris for ett år og fire utgaver er kr 490, er du som betaler for abonnementet pensjonist, student eller lavtlønnet er prisen kr 390.

Send oss en e-post til info@renmat.no med egen kontaktinformasjon og mottakers navn, adresse, e-post og evt. telefonnummer.

Vi sender første blad direkte til mottaker med et gavekort hvor det står hvem som har gitt gaven. Vil du overrekke gaven personlig, oppgi dette, så sender vi gavekort og magasin direkte til deg.

Klikk her hvis du vil tegne abonnement eller medlemskap til deg selv

Andre typer abonnement

Bedrift, organisasjon eller lyst til å selge Ren Mat? Som bedrift mottar du to eksemplarer av hver utgave. Som distributør får du 20 eksemplarer, og tjener penger fra tredje solgte utgave. Les mer om bedrifts- og distribusjonsabonnement her!

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.


I dette nummeret

Slipp oss til!

Utfordringene med å komme inn i landbruket står i kø for de som ønsker seg dit utenom den tradisjonelle odelsveien. I vårutgaven ser vi på barrierer og muligheter for de som er unge, kommer fra en annen utdannings- eller yrkesbakgrunn, er innvandrere eller minoriteter. Hva må endres for å sikre landbruket som en levedyktig yrkesvei?

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr47 framside