Gi bort Ren Mat i gave

Vil du gi bort grønn inspirasjon i gave? Ren Mat er Norges største magasin om økologisk mat og folka bak maten. Magasinet kommer ut hver sesong, fire ganger i året, og gis ut av Økologisk Norge.

Send oss en e-post til info@renmat.no med egen kontaktinformasjon og mottakers navn, adresse, e-post og evt. telefonnummer.

Vi sender første blad direkte til mottaker med et gavekort hvor det står hvem som har gitt gaven. Vil du overrekke gaven personlig, oppgi dette, så sender vi gavekort og magasin direkte til deg, da må du være litt tidligere ut - frist 13. desember.

Klikk her hvis du vil tegne abonnement eller medlemskap til deg selv

Andre typer abonnement

Bedrift, organisasjon eller lyst til å selge Ren Mat? Som bedrift mottar du to eksemplarer av hver utgave. Som distributør får du 20 eksemplarer, og tjener penger fra tredje solgte utgave. Les mer om bedrifts- og distribusjonsabonnement her!

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.


I dette nummeret

Dyrk fremtiden!

Hvordan dyrke for fremtiden? I vårnummeret utforsker vi hva som skal til for at fremtiden på denne planeten skal være liv laga. Vi møter lærere med mer jord enn kritt under neglene, og får tips fra ildsjeler om hvordan vi kan så frø i både jord og hjerter. Ren Mat nr. 51 har skolehagen som kompass og biomangfoldet som ledestjerne!

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr51 forside page 0001