Gi bort Ren Mat i gave

Vil du gi bort grønn inspirasjon i gave? Ren Mat er Norges største magasin om økologisk mat og folka bak maten. Magasinet kommer ut hver sesong, fire ganger i året, og gis ut av Økologisk Norge.

Pris for ett år og fire utgaver er kr 490, er du som betaler for abonnementet pensjonist, student eller lavtlønnet er prisen kr 390.

Send oss en e-post til info@renmat.no med egen kontaktinformasjon og mottakers navn, adresse, e-post og evt. telefonnummer.

Vi sender første blad direkte til mottaker med et gavekort hvor det står hvem som har gitt gaven. Vil du overrekke gaven personlig, oppgi dette, så sender vi gavekort og magasin direkte til deg.

Klikk her hvis du vil tegne abonnement eller medlemskap til deg selv

Andre typer abonnement

Bedrift, organisasjon eller lyst til å selge Ren Mat? Som bedrift mottar du to eksemplarer av hver utgave. Som distributør får du 20 eksemplarer, og tjener penger fra tredje solgte utgave. Les mer om bedrifts- og distribusjonsabonnement her!

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.


I dette nummeret

Hva er dyrevelferd?

Hva er god velferd for husdyra i 2022? Og er dyrevelferd og store besetninger i et effektivt og industripreget landbruk i det hele tatt forenelige størrelser? I vinterutgaven av Ren Mat tar vi en status, utforsker husdyrparadokset og besøker vi bønder som hver dag gjør det de kan for å gi landbruksdyra verdige liv, samtidig som de bidrar til mat på bordet.

Kjøp Ren Mat

FORSIDE RM 46