Ren Mat er til salgs hos en rekke uavhengige utsalgssteder i hele landet, se liste under. I tillegg finner du magasinet i Kinsarvik naturkost-butikkene, i større Narvesenkiosker, kiosker på flyplassene og enkelte dagligvarebutikker. Finner du ikke Ren Mat hos din lokale forhandler, kan du spørre om de kan bestille inn magasinet.
Selge Ren Mat? Les mer her.
Her kan du kjøpe Ren Mat på nett
I vår egen butikk kan du kjøpe tidligere utgaver til kr 50 per stykk
Her får du kjøpt Ren Mat
OSLO
Ullevålsveien 39, 0171 Oslo
Thorvald Meyersgate 46
Frognerveien 33, 0263 Oslo
Eugenies gate 1A, 0168 Oslo
Prinsens gate 6, Oslo
Thorvald Meyers gate 49, 0555 Oslo
ØSTFOLD
Nygaardsgaten 37, Fredrikstad
BUSKERUD
Vikseterveien 9, 3050 Mjøndalen
AKERSHUS
Hellvikalleen 60, 1450 Nesoddtangen
Ramme gård, Rammeveien 90,1545 Hvitsten
Støperiveien 5 2010 Strømmen
Renna, 3525 Hallingby
Meierisvingen 2, 1383 Asker
Brodtkorbsgate 7 1338 Sandvika
VESTFOLD OG TELEMARK
Sigurdsgate 3, 3256 Larvik
Raveien 500, 3239 Sandefjord
Grøumveien 229, 3176 Undrumsdal
Vestveien 644, Tjøme
Tordenskioldsgate 6, 3921 Porsgrunn
Rv41 14, 3854 Nissedal
ROGALAND/AGDER
Markensgt 25 B, Kristiansand
Markens gate 29, 4611 Kristiansand
Rådhusvegen 7, 4270 Åkrehamn
VESTLAND
Strandgaten 21, 5013 Bergen
Fanaveien 249, 5244 Fana
Vestre Torggaten 2, 5015 Bergen
Kleppsvegen 36, 5647 Baldersheim
Loddefjordveien 2 5171 Loddefjord
Laguneveien 15239 Rådal
Xhibition kjøpesenter, 3 etg Småstrandgaten 3 5014 Bergen
Sartorvegen 12 5353 Straume
Folke Bernadottes vei 52 5147 Fyllingsdalen
Åsane Senter 42 5116 Ulset
Myrdalsvegen 2 5130 Nyborg
Ådnavegen 63 5260 Indre Arna
INNLANDET
Storgata 61, Lillehammer
Almsgutua 59, 2335 Stange
Tomtegata 10, Ringebu
Romsdalsvegen 1706, Lesja
MØRE OG ROMSDAL
Skarhaugen 5, 6030 Langevåg
NORDLAND/TROMS/FINNMARK
Vardnesveien 132, 9372 Gibostad
Markedsgate 2, Alta
Unstadveien 235, 8360 Bøstad
I dette nummeret
Hva gjør vi når maten vår hviler på import som kan stoppe over natten? Hvordan bygger vi beredskap i et matsystem som mister både kunnskap og nærhet til ressursene? Og hva skjer når selvberging møter sin egen grense – og fellesskapet må overta? I vinterutgaven spør vi hvor maten egentlig begynner, og hva som skal til for at den skal bære oss i en urolig verden.
