Ren Mat er til salgs i en rekke uavhengige utsalgssteder i landet, se liste under, i tillegg til utvalgte Narvesenkiosker. Finner du ikke Ren Mat i din lokale Narvesen kan du spørre om de kan bestille inn magasinet – det har de mulighet til!

Selge Ren Mat? Les mer her.

Her kan du kjøpe Ren Mat på nett

agentm.no
skinlove.no

Her får du kjøpt Ren Mat

OSLO

Røtter St. Hanshaugen
Ullevålsveien 39, 0171 Oslo
Røtter Grünerløkka
Thorvald Meyersgate 46
Helios Grunerløkka
Hausmanns gate 10, 0182 Oslo
Kolonihagen Frogner
Frognerveien 33, 0263 Oslo
Godt Brød Grunerløkka
Thorvald Meyers gate 49, 0555 Oslo

VIKEN

Greenhouse Økomat
Nygaardsgaten 37, Fredrikstad
Stiftelsen Buskerudmuseet, avd. stiftelsen Portåsen
Portåsenveien 853050 Mjøndalen
Diversen kafe og gårdsbutikk/Ramme gård
Ramme gård, Rammeveien 90,1545 Hvitsten
Villfisken AS
Renna, 3525 Hallingby

VESTFOLD OG TELEMARK

Hungry Heart Café
Sigurdsgate 3, 3256 Larvik
Tjøme Kolonial
Vestveien 644, Tjøme
Meinstad Landhandel
Rv41 14, 3854 Nissedal

ROGALAND/AGDER

Friskus frukt og grønt
Rådhusvegen 7, 4270 Åkrehamn

VESTLAND

Stend Gardsbutikk og Gartneri
Fanaveien 249, 5244 Fana
Godt Brød Vestre Torggaten
Vestre Torggaten 2, 5015 Bergen
Fru Aarviks vesle bakeri & kjøkenhage
Kleppsvegen 36, 5647 Baldersheim

INNLANDET

Stiftelsen Grobunn
Frenningvegen 102, 2344 Ilseng
Stiftelsen Alm Østre
Almsgutua 59, 2335 Stange
Annis pølsemakeri
Tomtegata 10, Ringebu

MØRE OG ROMSDAL

Nesje, Mat med hjerte
Skarhaugen 5, 6030 Langevåg

NORDLAND/TROMS/FINNMARK

Sunkost Amfi Alta
Markedsgate 2, Alta
Lofoten Gårdsysteri
Unstadveien 235, 8360 Bøstad

I dette nummeret

Håp

I vårutgaven av Ren Mat vil vi åpne opp for en bredere klimadebatt. Vi møter vi bønder som vil dyrke verden bedre. Ved å understøtte naturens egne prosesser gjennom økologiske og regenerative metoder, øker de jordens fruktbarhet og evne til å fange og lagre karbon. Vi kan lese om vinmakere som er selvforsynte med energi, om myteknuseren Gaute Eiterjord som har skrevet bok om hvordan man parkerer skeptikerne i klimadebatten, og vi lærer om overgangen fra lineære til sirkulære matsystemer. Vi har intervjuet den svenske artisten, forfatteren og grønnsaksdyrkeren Stefan Sundström, som bygger både matjord og fremtid i sin egen kjøkkenhage.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Forside nr 39 HAP