Vil din bedrift selge Ren Mat? Vi har vår helt egne distribusjonsordning til uavhengige distributører. Gjennom et abonnement med et valgfritt antall magasiner (standard 20 eks. per utgivelse) kan din bedrift tilby Ren Mat for videresalg. Et distribusjonsabonnement koster kr 1200 per år og inkluderer fire utgivelser. Utsalgspris er kr 150 og fra tre solgte magasiner vil bedriften din tjene på salget.

Vil din bedrift abonnere på Ren Mat? Som bedriftsabonnent betaler dere kr 600 og mottar to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse. Fyll ut skjema å tegne bedriftsabonnement.

Du kan også bli bedriftsmedlem i Økologisk Norge. Det koster kr 2000, og da får du mulighet å være med i Økoguiden, som gir små og store tilbydere i økomarkedet større synlighet. Les mer om bedriftsmedlemskap i Økologisk Norge her.

Abonnement

Type abonnement:

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no.

Avslutte abonnement? Send oss en epost på info@renmat.no

I dette nummeret

Hva er dyrevelferd?

Hva er god velferd for husdyra i 2022? Og er dyrevelferd og store besetninger i et effektivt og industripreget landbruk i det hele tatt forenelige størrelser? I vinterutgaven av Ren Mat tar vi en status, utforsker husdyrparadokset og besøker vi bønder som hver dag gjør det de kan for å gi landbruksdyra verdige liv, samtidig som de bidrar til mat på bordet.

Kjøp Ren Mat

FORSIDE RM 46