Vil din bedrift selge Ren Mat? Vi har vår helt egne distribusjonsordning til uavhengige distributører. Gjennom et abonnement med et valgfritt antall magasiner (standard 20 eks. per utgivelse) kan din bedrift tilby Ren Mat for videresalg. Et distribusjonsabonnement koster kr 1200 per år og inkluderer fire utgivelser. Utsalgspris er kr 150 og fra tre solgte magasiner vil bedriften din tjene på salget.

Vil din bedrift abonnere på Ren Mat? Som bedriftsabonnent betaler dere kr 600 og mottar to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse. Fyll ut skjema å tegne bedriftsabonnement.

Du kan også bli bedriftsmedlem i Økologisk Norge. Det koster kr 2000, og da får du mulighet å være med i Økoguiden, som gir små og store tilbydere i økomarkedet større synlighet. Les mer om bedriftsmedlemskap i Økologisk Norge her.

Abonnement

Type abonnement:

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no.

Avslutte abonnement? Send oss en epost på info@renmat.no

I dette nummeret

Adjø solidaritet?

Nedlagte kornlagre og krig i Europas kornkammer, hvordan står det egentlig til med Norges selvforsyning? Solidaritet rundt matproduksjon har ikke vært viktigere siden andre verdens krig. Hvordan fø den norske befolkningen, samtidig som vi ikke hindrer andre land i å gjøre det samme? Ren Mat har tatt en prat med folk som generalløytnanten i Norge og bønder som jobber for matproduksjon på norske ressurser. Du finner også solidariske oppskrifter, dyrketips og grønne råd. God lesning!

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr44 forside