Abonnement

Som abonnent får du Ren Mat hjem i postkassen, fire utgaver i året. Som ny abonnent er du med i trekning av kokebøker og annet nyttig lesestoff.

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no! Ønsker du digital utgave av Ren Mat? Skriv en merknad om dette i kommentarfeltet ved innmelding.

Type abonnement:

Som bedriftsabonnent mottar du to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse.

Vil din bedrift selge Ren Mat? Vi har vår helt egne distribusjonsordning til uavhengige distributører. Gjennom et abonnement med et valgfritt antall magasiner (standard 20 eks. per utgivelse) kan din bedrift tilby Ren Mat for videresalg. Et distribusjonsabonnement koster kr. 980 per år og inkluderer fire utgivelser. Utsalgspris er kr. 98 og etter ti solgte magasiner vil bedriften tjene på salget. Bli distributør ved å velge distribusjonsabonnent i skjemaet til høyre.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

Ønsker du å støtte arbeidet vi gjør for mer økologisk mat og en grønnere hverdag kan du bli medlem i Økologisk Norge for samme pris som et abonnement. Bli medlem her. Medlemmer mottar Ren Mat fire ganger i året.

Gaveabonnement

Vil du glede noen med et gaveabonnement på Ren Mat? Vi sender mottager et blad med gavekort. Send en e-post til abonnement@renmat.no med abonnementstype, navn, adresse, telefon og e-post til den som skal motta gaven. Du må også oppgi hvem du er som skal betale, med adresse og gjerne et mobilnummer.

NB! Ønsker du å overrekke gaven personlig må du skrive det i e-posten så vi kan sende blad og gavekort til deg i stedet.


I dette nummeret

Hyllest til kålen

Fargerik og supersunn: Den anvendelige kålen er både sikringskost og festmat. Hva er historien og fremtiden til de norske sortene, og hvordan kan vi dyrke dem? Denne høstutgaven utforsker også tema kvinners rolle i seterlandbruket, tøffe budeier og håndbåren kunnskap. Norges Bygdekvinnelag har laget ukemenyen med tradisjonsrike oppskrifter; grøt, gryn, salting, sylting og ysting – alt er med! Dessuten, lær deg å plukke sopp og les om dem som dyrker sopp.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat 37 Forside