Abonnement

Som abonnent får du Ren Mat hjem i postkassen, fire utgaver i året. Som ny abonnent er du med i trekning av kokebøker og annet nyttig lesestoff.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

Ønsker du å støtte det arbeidet vi gjør for mer økologisk mat og en grønnere hverdag ved å bli medlem i Økologisk Norge kan du for samme pris som et abonnement melde deg inn her.

Type abonnement:

Gaveabonnement

Vil du glede noen med et gaveabonnement på Ren Mat? Vi sender mottager et blad med gavekort. Send en e-post til abonnement@renmat.no med abonnementstype, navn, adresse, telefon og e-post til den som skal motta gaven. Du må også oppgi hvem du er som skal betale, med adresse og gjerne et mobilnummer.

Hvis du ønsker å motta bestillingen i posten før jul må den være hos oss senest 14. desember.


NB! Ønsker du å overrekke gaven personlig må du skrive det i e-posten så vi kan sende blad og gavekort til deg i stedet.


I dette nummeret

Nyttige nøtter

Selv om så å si alt vi spiser av nøtter i Norge er importert, kan både hassel, valnøtt, kastanje og mandel vokse på våre nordlige breddegrader. Vi har møtt entusiastene som høster ferske nøtter fra egen hage eller plantasje. Ikke minst, få tips til hvordan vi selv kan dyrke nyttige nøtter.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Nr30