Abonnement

Som abonnent får du Ren Mat hjem i postkassen, fire utgaver i året. Som ny abonnent er du med i trekning av kokebøker og annet nyttig lesestoff.

Konkurranse

For å bli med i trekningen skriv jul2019 i kommentarfeltet når du melder deg inn. Før jul trekker vi tre heldige vinnere blant alle som blir abonnent eller gir et abonnement i gave. Du kan vinne en lekker støpejernsgryte fra Le Creuset, spennende bøker med grønn profil eller overraskelsespakke med økologiske produkter; noe for både hjem og gane.


Som bedriftsabonnent mottar du to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse.
Ønsker du å selge Ren Mat, eller dele det ut til for eksempel ansatte, tilbyr vi et distribusjonsabonnement med 20 eksemplarer per utgivelse.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

Ønsker du å støtte arbeidet vi gjør for mer økologisk mat og en grønnere hverdag kan du bli medlem i Økologisk Norge for samme pris som et abonnement. Bli medlem her. Medlemmer mottar også Ren Mat fire ganger i året.

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no!

Ønsker du digital utgave av Ren Mat? Skriv en merknad om dette i kommentarfeltet ved innmelding.

Type abonnement:

Gaveabonnement

Vil du glede noen med et gaveabonnement på Ren Mat? Vi sender mottager et blad med gavekort. Send en e-post til abonnement@renmat.no med abonnementstype, navn, adresse, telefon og e-post til den som skal motta gaven. Du må også oppgi hvem du er som skal betale, med adresse og gjerne et mobilnummer.

NB! Ønsker du å overrekke gaven personlig må du skrive det i e-posten så vi kan sende blad og gavekort til deg i stedet.


I dette nummeret

Havet

Ren Mat tar et dypdykk i det store blå i vinterutgaven. Havet er viktig for kystnasjonen Norge. Men hvordan skal havressursene forvaltes i fremtiden? Oppdrettslaksen fôres opp på soya fra Sør-Amerika og avluses med midler som dreper reker og hummer. Villaksen er full av miljøgifter og torsken av laksefôr. Fiskekvotene samles på stadig større – og færre hender. Og hvordan står det egentlig til med fiskevelferden i merdene? Vi har også snakket med to tangeksperter om hvordan vi kan selv høste og bruke tang og tare i maten. Les også om andelsfiskerier, gjeddefiske og hvorfor økologisk mat er regnskogvennlig.

Kjøp Ren Mat

34 Ren Mat Nr34