Abonnement

Type abonnement:

Når du tegner abonnement sender vi deg den nyeste utgaven i posten fortløpende. Du trenger altså ikke å vente på neste utgave for å få magasinet i posten.

Vil du gi bort Ren Mat i gave, skriv mottakers navn, adresse, e-post og evt. telefonnummer i "annet"-feltet, og om du ønsker tilsendt digitalt gavekort. Vil du overrekke gaven personlig, gi oss beskjed så sender vi gavekort og magasin direkte til deg.

Som medlem i Økologisk Norge mottar du Ren Mat gratis, og vi oppfordrer til å velge medlemskap om du vil støtte arbeidet vårt for mer økologisk mat og landbruk i Norge.

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no.

Ønsker du digital utgave av Ren Mat? Skriv en merknad om dette i kommentarfeltet ved innmelding.

Avslutte abonnement? Send oss en epost på info@renmat.no.

Som bedriftsabonnent mottar du to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse.

Vil din bedrift selge Ren Mat? Vi har vår helt egne distribusjonsordning til uavhengige distributører. Gjennom et abonnement med et valgfritt antall magasiner (standard 20 eks. per utgivelse) kan din bedrift tilby Ren Mat for videresalg. Et distribusjonsabonnement koster kr. 980 per år og inkluderer fire utgivelser. Utsalgspris er kr. 125 og etter åtte solgte magasiner vil bedriften tjene på salget. Bli distributør ved å velge distribusjonsabonnent i skjemaet over.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

I dette nummeret

Yst!

Ren Mats vårutgave gjør et dypdykk i melketanken. Vi hyller norske ystere og oster ved landets drøye hundre meierier, men spør samtidig hvorfor den rå melka fortsatt ikke får stå ved norske frokostbord.

Kjøp Ren Mat

RM43 2022 HR 1