Abonnement

Som abonnent får du Ren Mat hjem i postkassen, fire utgaver i året. Som ny abonnent er du med i trekning av kokebøker og annet nyttig lesestoff.

Som bedriftsabonnent mottar du to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse.
Ønsker du å selge Ren Mat, eller dele det ut til for eksempel ansatte, tilbyr vi et distribusjonsabonnement med 20 eksemplarer per utgivelse.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

Ønsker du å støtte det arbeidet vi gjør for mer økologisk mat og en grønnere hverdag kan du bli medlem i Økologisk Norge for samme pris som et abonnement. Bli medlem her. Medlemmer mottar også Ren Mat fire ganger i året.

Type abonnement:

Gaveabonnement

Vil du glede noen med et gaveabonnement på Ren Mat? Vi sender mottager et blad med gavekort. Send en e-post til abonnement@renmat.no med abonnementstype, navn, adresse, telefon og e-post til den som skal motta gaven. Du må også oppgi hvem du er som skal betale, med adresse og gjerne et mobilnummer.


NB! Ønsker du å overrekke gaven personlig må du skrive det i e-posten så vi kan sende blad og gavekort til deg i stedet.


I dette nummeret

Bare barnemat?

Lukte, føle, smake! La barna eksponeres for et vell av farger, aromaer og teksturer på matbordet, og sjansen er større for at de vil elske både bringebær og brokkoli. Sommerutgaven av Ren Mat ser nærmere på barnemat. Hvordan vet vi at maten vi serverer barna er trygg og sunn? Ferdigmat vs. hjemmelaget? Det er ikke bare barnemat for småbarnsforeldre å navigere i rett og galt for minstemann. Bli også med til Lofoten, les om blomsterenga som er truet og hva vi kan gjøre for den, ku og kalv-samvær, møt Margit Vea i portrettet og mer til.

Kjøp Ren Mat

Rm32 Forside