Abonnement

Som abonnent får du Ren Mat hjem i postkassen, fire utgaver i året. Som ny abonnent er du med i trekning av kokebøker og annet nyttig lesestoff.

Vil du gi bort Ren Mat i gave, skriv mottakers navn, adresse, e-post og evt. telefonnummer i "annet"-feltet, og om du ønsker tilsendt digitalt gavekort.

Som medlem i Økologisk Norge mottar du Ren Mat gratis, og vi oppfordrer til å velge medlemskap om du vil støtte arbeidet vårt for mer økologisk mat og landbruk i Norge.

Type abonnement:

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no. Ønsker du digital utgave av Ren Mat? Skriv en merknad om dette i kommentarfeltet ved innmelding.

Som bedriftsabonnent mottar du to eksemplarer av Ren Mat per utgivelse.

Vil din bedrift selge Ren Mat? Vi har vår helt egne distribusjonsordning til uavhengige distributører. Gjennom et abonnement med et valgfritt antall magasiner (standard 20 eks. per utgivelse) kan din bedrift tilby Ren Mat for videresalg. Et distribusjonsabonnement koster kr. 980 per år og inkluderer fire utgivelser. Utsalgspris er kr. 125 og etter ti solgte magasiner vil bedriften tjene på salget. Bli distributør ved å velge distribusjonsabonnent i skjemaet til høyre.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

Ønsker du å støtte arbeidet vi gjør for mer økologisk mat og en grønnere hverdag kan du bli medlem i Økologisk Norge for en hundrelapp mer i året. Bli medlem her eller via skjema over. Medlemmer mottar Ren Mat fire ganger i året.

Gaveabonnement

Vil du glede noen med et gaveabonnement på Ren Mat? Vi sender mottager et blad med gavekort. Send en e-post til info@renmat.no med abonnementstype, navn, adresse, telefon og e-post til den som skal motta gaven. Du må også oppgi hvem du er som skal betale, med adresse og gjerne et mobilnummer.

NB! Ønsker du å overrekke gaven personlig må du skrive det i e-posten så vi kan sende blad og gavekort til deg i stedet.


I dette nummeret

Dyrk bedre

Vi trenger mer norsk plantemat på norske fat. Dyrker vi bedre og mer mangfoldig, er vi bedre rustet for fremtiden. Denne utgaven ser på barrierer og muligheter for mer lokal norsk økologisk frukt og grønt.

Kjøp Ren Mat

RM40 FORSIDE