Ren Mat logo
Søk Siste nummer
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Søk Siste nummer
Ren Mat logo
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
  • Fisk og skalldyr
  • Kjøtt
  • Vegetar
  • Pasta
  • Supper
  • Grønt
  • Tilbehør
  • Høste og sylte
  • Turmat
  • Bake
  • Dessert og søtt
  • Drikke
  • Barnemat
Saltfisk sennepssaus klappakake N Martinuzzi

Saltfisk med sennepssaus på klappakake

Fisk og skalldyr Bake
Snarrakafisk foto Hallvar Bugge Johnsen

Snarrakafisk a la Jan Sundset

Fisk og skalldyr
Sildegryn Fra Steigen2 Rm37

Sildegryn fra Steigen

Fisk og skalldyr Supper
Grava Roye Med Sennepssaus Rm37

Grava røye med sennepssaus

Fisk og skalldyr Tilbehør
Bbq Makrell I Avispapir

BBQ makrell i avispapir

Fisk og skalldyr
Pannestekt Flyndre Med Brokkolisalat2

Pannestekt flyndre med brokkolisalat

Fisk og skalldyr
Ren Mat Sild Og Svartrot

Panert sild med glasert svartrot

Fisk og skalldyr
Gjedderogn Ren Mat Lotte Shephard

Raket gjedderogn

Fisk og skalldyr
Gjeddekakergjedderogn Ren Mat Lotte Shephard

Gjeddekaker på to måter

Fisk og skalldyr
Ren Mat Osters

Gratinerte stillehavsøsters

Fisk og skalldyr
Ren Mat Asiatisk Sei

Rask sei på asiatisk vis

Fisk og skalldyr
Ren Mat Kveite Med Rodbet Gronnkal

Kveite med byggotto og rødbet

Fisk og skalldyr
Ren Mat Hot Pot Torsk

Hot pot med torsk

Fisk og skalldyr
Ren Mat Torsketunger

Torsketunger med chilimajones

Fisk og skalldyr
Blaskjellgryte Eplesider Ren Mat Nadin Martinuzzi

Blåskjellgryte med eplesider

Fisk og skalldyr
Ren Mat 32 40872 Ukemeny Sei

Sei i urtemarinade med nypotet

Fisk og skalldyr
Neste
Ren Mat logo
Utgis av
Oikos
  • Artikler
  • Oppskrifter
  • Magasinet
  • Butikk
  • Podkast
  • Abonnement
Ren Mat
Engebrets vei 3, 0275 Oslo
Tel. +47 24 12 41 00
info@renmat.no
www.renmat.no

Ansvarlig redaktør er
Kjersti P. Skar Staarvik.

Ren Mat mottar støtte fra Landbruksdirektoratet.
Denne siden bruker cookies for å lagre informasjon på din PC.
Vi bruker cookies som anonymiserer dine brukerdata, så vi kan
optimalisere brukeropplevelsen. Se personvernerklæring.

I dette nummeret

Håp

I vårutgaven av Ren Mat vil vi åpne opp for en bredere klimadebatt. Vi møter vi bønder som vil dyrke verden bedre. Ved å understøtte naturens egne prosesser gjennom økologiske og regenerative metoder, øker de jordens fruktbarhet og evne til å fange og lagre karbon. Vi kan lese om vinmakere som er selvforsynte med energi, om myteknuseren Gaute Eiterjord som har skrevet bok om hvordan man parkerer skeptikerne i klimadebatten, og vi lærer om overgangen fra lineære til sirkulære matsystemer. Vi har intervjuet den svenske artisten, forfatteren og grønnsaksdyrkeren Stefan Sundström, som bygger både matjord og fremtid i sin egen kjøkkenhage.

Kjøp Ren Mat

Ren Mat Forside nr 39 HAP