Bli abonnent på Ren Mat

Ren Mat er Norges største magasin om økologisk mat og folka bak maten. Magasinet kommer ut hver sesong, fire ganger i året, og gis ut av Økologisk Norge.

Blir du abonnent innen 22. september får du med et handlenett i økologisk bomull sammen med din første utgave av Ren Mat.

Type abonnement:


Bedrift, organisasjon eller lyst til å selge Ren Mat? Som bedrift mottar du to eksemplarer av hver utgave. Som distributør får du 20 eksemplarer, og tjener penger fra tredje solgte utgave. Les mer om bedrifts- og distribusjonsabonnement her!

Vil du gi bort Ren Mat i gave? Skriv mottakers navn, adresse, e-post og evt. telefonnummer i «annet»-feltet, og om du vil ha tilsendt digitalt gavekort. Vil du overrekke gaven personlig, gi oss beskjed så sender vi gavekort og magasin direkte til deg.

Vil du støtte Økologisk Norges arbeid for mer økologisk mat og landbruk i Norge? Som medlem i Økologisk Norge mottar du Ren Mat som medlemsblad. Huk av for medlemskap om du vil bli medlem i organisasjonen uten ekstra kostnad.

Ny adresse? Send oss en epost på info@renmat.no.

Ønsker du digital utgave av Ren Mat? Skriv en merknad om dette i kommentarfeltet ved innmelding om du heller vil ha PDF enn trykt magasin.

Avslutte abonnement? Send oss en epost på info@renmat.no.

Ved å gå inn i Ren Mats butikk kan du se tidligere utgaver og bestille disse.

I dette nummeret

Vann i endring

Vi er fullstendig avhengige av vann. Det er grunnlaget for alt liv. Men vi opplever nå mer ekstreme varianter av flom og tørke, vannkvaliteten i både fersk- og saltvann forringes og fremmedarter etablerer seg. Hvordan kan vi vinne tilbake vannets velsignende tillit?

Kjøp Ren Mat

Ren Mat nr49 forside