Rm Julegave Bilde2019 Web
Meninger

Bli abonnent og vinn

Kjenner du noen som er opptatt av bærekraftig, økologisk og miljøvennlig mat? Hva med å gi bort et årsabonnement på Ren Mat til jul? Takket være dere abonnenter kan vi fortsette å lage Ren Mat, og vi vil gjerne ha flere!

Bli abonnent eller gi et abonnement i julegave – vinn støpejern, bokpakke eller økoprodukter.

Hver uke i desember trekker vi en heldig vinner blant alle som blir abonnent eller gir et abonnement i gave. Du kan vinne lekkert støpejern fra Le Creuset, spennende bøker med grønn profil eller overraskelsespakke med økologiske produkter; noe for både hjem og gane. For kr 390 mottar du eller din venn fire utgaver av Ren Mat, landets grønne og økologiske matmagasin.

Bestill abonnement på Ren Mat her. Hvis du ønsker å vinne, oppgi også jul2019 i kommentarfeltet. Hvis du skal gi abonnentet i gave, send oss en epost med all informasjon; skriv navn, adresse, telefon og e-post til den som skal motta gaven. Oppgi hvem du er som skal betale, med adresse og gjerne et mobilnummer i skjemaet. Send eposten til abonnement@renmat.no

Ren Mat - en pådriver

Vi håper magasinet kan være en pådriver for engasjerte forbrukere med god kunnskap om mat og miljø.

Noe av det beste med å lage magasinet Ren Mat er å dra på besøk til bønder og produsenter som går foran og leder an mot en bærekraftig matproduksjon – og det er nettopp disse vi ønsker at Ren Mat skal være et talerør for.

– I en verden der endringer skjer fortere enn aldri før, stilles det mer krav til å være en bevisst forbruker. Vi håper magasinet kan være en pådriver for engasjerte forbrukere med god kunnskap om mat og miljø, sier redaktør Kjersti Skar Staarvik.

Magasinet er for alle som er opptatt av ekte mat, helse for oss og dyra, og et grønnere liv. Vi slår et slag for slow reading i Ren Mat, men du kan også finne kortere artikler og tips til hva vi selv kan gjøre for miljøet.

– Gjennom inspirerende oppskrifter på økologiske råvarer, informasjon om mat, grundige reportasjer og undersøkende journalistikk forsøker vi å ta temperaturen på matproduksjonen i Norge. Vi håper Ren Mat kan hjelpe lesere til å finne og lage sunn mat, dyrket frem på naturens premisser, sier Staarvik.

Ren Mat kommer ut fire ganger i året, fordelt på sesongene. Som abonnent får du tilgang på stoffet først.

Et abonnement koster kr 390 og for studenter kr 290. Vi sender mottager et blad med gavekort. Ønsker du å overrekke gaven personlig kan du gi beskjed om det i e-posten så vi kan sende blad og gavekort til deg i stedet.

Vil du være helt sikker på at gaven når frem i tide, bestill innen 12.12.


Julehilsen fra oss i Ren Mat

Flere artikler