20.04.2017

Lokalt økosamarbeid på Hagemessen 2017

Uteplassene våre, i parker og i hager, blir stadig viktigere for oss. Da er det naturlig at økologisk matproduksjon og et økologisk søkelys peiler seg inn på Hagemessen 2017. Hagemessen på Lillestrøm er Norges største messe for hageentusiaster og en arena for formidling av matnyttig kunnskap, kreativitet og nye idéer, og også forbruk av «hagestæsh».

Les mer

Økonytt fra mediene

Oikos Feeds

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 25. april: Etablering og stell av kjøkkenhager-2, Larkollen

  Gartner Hans Gaffke inviterer til kurs over 4 samlinger på småbruket Nordre Braathu ved Larkollen i Østfold. Alle samlingene på tirsdager fra kl 18-21. Tre på våren og siste i august.
 • 30. april: Kjøkkenhagekurs, Oslo

  Oikos Oslo og Akershus Fylkeslag inviterer til kurs med tittel: "Erfaringer fra gravefri hage: Mindre arbeid og større avling.»
 • 7. mai: Kuslipp, Bygdø Kongsgård

  Hvert år slippes kuene på Bygdø Kongsgård ut på sommerbeite og du er hjertelig velkommen på besøk. Det er et herlig skue å se hvor glade kuene blir når de kommer ut på beite.
 • 9. mai: Praktisk kurs i tomatdyrking-2, Oslo

  Permakultur Oslo og Omegn Lokallag inviterer til praktiskkurs om tomatdyrking med Gunn Marit Hals Apeland. Kursene tar for seg hvordan man bør stelle plantene, tolke bladene, knipe tyver, tynne blomster ved behov, ta frø, og alt det der. Kurset arrangeres over tre kvelder: 14.mars-9.mai-15.august
Se hele kalenderen
Bli medlem

Annonsører

Samarbeidspartnere