18.01.2017

Andelslandbruk del 12: Et sosialt felleskap

Andelslandbruk handler ikke «bare» om grønnsaksdyrking. For at et andelslandbruk skal kunne fungere godt på sikt, er det nødvendig med gode strukturer, forventningsavklaring, tilrettelegging for fellesskapet og tydelig kommunikasjon fra starten av. Dersom dette er på plass, er mye gjort!

Les mer

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 18.-19. januar: Nasjonal potetkonferanse #5, Hamar

  Norsk Landbruksrådgivning inviterer til Potet 2017. De frister med foredrag, potettorg (utstillere), forsøkskrok (resultater fra potetprosjekt), flinke folk (alle deltakerne!), festmiddag og potetprat.
 • 20. januar: Boklansering Camphillbevegelsen, Litteraturhuset, Oslo

  Møt Christian Egge, forfatter av boka "Menneske først og fremst", i samtale med Vidar Sem. Egge har tidligere skrevet bøkene Frihetens vilkår og Levende økonomi. Michael de Vibe fra folkehelseinstituttet og Dag Blakkisrud , leder i Biodynamisk forening og representantskapet i Camphill, vil også delta i samtalen.
 • 19.-21. januar: Kurs i andelslandbruk. Aurland/Ås

  Sogn Jord- og Hagebruksskule, NORSØK, Landbruk Nordvest SA og Oikos – Økologisk Norge har gått sammen om å tilby et innholdsrikt kurs i andelslandbruk. Kurset går over tre samlinger, to i Aurland og èn på Ås/NMBU.
 • 25. januar: Boklansering Camphillbevegelsen, Litteraturhuset, Trondheim

  Litteraturhuset i Trondheim, Sellanraa Bok &Bar kl. 1900. Møt Christian Egge, forfatter av boka "Menneske først og fremst" i samtale med høyesterettsadvokat Cato Schiøtz. Schiøtz er medlem av Landsbystiftelsen Camphills hovedstyre og en av initiativtagerne til bokprosjektet.
Se hele kalenderen
Bli medlem

Annonsører

Samarbeidspartnere