13.01.2017

Andelslandbruk del 11: Fellesskap og nyskapning

Hvordan kan andelslandbruk bidra til fellesskap og innovasjon på gården? «Nyskaping er å gradvis kunna arbeida fram noko som kjem frå djupet av ein sjølv, noko ein trur på og kjenner er rett». Det skrev Dag Jørund Lønning i en kronikk i Nationen.

Les mer

Økonytt fra mediene

Oikos Feeds

Oikos i media

Oikos Feeds

Hva skjer?

 • 18.-19. januar: Nasjonal potetkonferanse #5, Hamar

  Norsk Landbruksrådgivning inviterer til Potet 2017. De frister med foredrag, potettorg (utstillere), forsøkskrok (resultater fra potetprosjekt), flinke folk (alle deltakerne!), festmiddag og potetprat.
 • 20. januar: Boklansering Camphillbevegelsen, Litteraturhuset, Oslo

  Møt Christian Egge, forfatter av boka "Menneske først og fremst", i samtale med Vidar Sem. Egge har tidligere skrevet bøkene Frihetens vilkår og Levende økonomi. Michael de Vibe fra folkehelseinstituttet og Dag Blakkisrud , leder i Biodynamisk forening og representantskapet i Camphill, vil også delta i samtalen.
 • 19.-21. januar: Kurs i andelslandbruk. Aurland/Ås

  Sogn Jord- og Hagebruksskule, NORSØK, Landbruk Nordvest SA og Oikos – Økologisk Norge har gått sammen om å tilby et innholdsrikt kurs i andelslandbruk. Kurset går over tre samlinger, to i Aurland og èn på Ås/NMBU.
 • 25. januar: Boklansering Camphillbevegelsen, Litteraturhuset, Trondheim

  Litteraturhuset i Trondheim, Sellanraa Bok &Bar kl. 1900. Møt Christian Egge, forfatter av boka "Menneske først og fremst" i samtale med høyesterettsadvokat Cato Schiøtz. Schiøtz er medlem av Landsbystiftelsen Camphills hovedstyre og en av initiativtagerne til bokprosjektet.
Se hele kalenderen
Bli medlem

Annonsører

Samarbeidspartnere