Blogg til bok

Vi trenger å sikre matproduksjonen for fremtiden, med smartere bruk av ressurser. En måte er å redusere inntaket av animalske produkter. Stadig flere velger vegan- og vegetarmat.

Sykt godt vegansk kokebok
Mari Hult
Sykt godt – en vegansk kokebok

friskforlag.no

Restaurantene har fått mer grønt på tallerkenen og matbutikkene får stadig nye vegetar- og veganprodukter. Fokus på planter som hovednæringskilde er takket være mange bloggere, deriblant kokk og journalist Mari Hult. Etter seks år med blogging og over 2 000 oppskrifter har hun laget bok. Del 1 er enkle oppskrifter med ingredienser lette å få tak i. I del 2 er ingredienslisten utvidet, og i del 3 er du blitt veganmester og handler i nisjebutikkene også. I del 4 er gluten luket ut. Majones og marengs uten egg? Hva er harissa eller nøtteost? Mari guider deg til et nytt kosthold. Bakerst finner du basisoppskrifter og tips.

Kommentarer:

Samarbeidspartnere

Annonsører